- Otrzymane podziękowania: 2720
Rzucanie. Tak jakby nieskuteczne.
- Mietek61

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Kristina
-
- Wylogowany
Mietek61 napisał: Niech sobie każdy myśli o mnie co chce, jednak do rzucania palenia na razie nie podchodzę, zbyt dużo stresu kosztuje mnie codzienne obecnie łykanie pięciu tabletek
, co dla kogoś z wrodzoną awersją do wszelkiego rodzaju medykamentów i tak jest mocno stresogenne, póki co zapalenie papierosa to na dzień dzisiejszy jedyna dla mnie przyjemność
Mietku, ostatnio kolega do mnie powiedział, że prędzej rzuci ... sex niż papierowy

Co wybierasz ?
- Mietek61
PÓKI co, to teraz i mnie seks nie w głowie tylko w sferze marzeńkristina napisał: Mietku, ostatnio kolega do mnie powiedział, że prędzej rzuci ... sex niż papierowy
Co wybierasz ?

- Kristina
-
- Wylogowany
- Otrzymane podziękowania: 2720
Puka dwóch dziadków do domu publicznego. Jeden mówi do drugiego: "Wiesz ja się boję, że nas nie wpuszczą", a ten drugi: " Ja to się boję, że nas ... wpuszczą".

Pozdrawiam !
Podobno faceci zakochują się wzrokiem, a kobiety uszami ...

Także Mietku, jak tak sobie popatrzysz ... to się napatrzysz ...

- Mietek61
a gdzie serce?, czyżby w skarpetach ukryte?kristina napisał: !
Podobno faceci zakochują się wzrokiem, a kobiety uszami ...
T

- SynKróla
Dziś nie pale 3 dzień. Dziś nie pale. Nie wiem ile to potrwa. Oby moja decyzja taka już pozostała. Strasznie się męczę. Z papierosami mam jak za czasów picia. Albo wszytko do upadłego, albo wcale.
Więc mam tak że kiedy decyduje że pale to po kilku dniach zjadam już te papierosy niemalże.
Kiedy mam dosyć bez żadnych tabletek, gum, leletronicznego świństwa porostu przestaje palić.
- Newlife
Ja mam tak samo. Albo zero albo hurtowe ilosci.SynKróla napisał: Z papierosami mam jak za czasów picia. Albo wszytko do upadłego, albo wcale.
Więc mam tak że kiedy decyduje że pale to po kilku dniach zjadam już te papierosy niemalże.
.
- Laura80
-
- Wylogowany
- Otrzymane podziękowania: 375

- Newlife
Laura80 napisał: Ja paliłam 15 lat. Od 15 dni nie pale. Bardzo chciałam rzucić palenie i przygotowywałam się do tego psychicznie. Bardzo chciałam się uwolnić od tego ,przestać śmierdzieć, było dla mnie absurdem wyjście od kosmetyczki i zapalenie papierosa.
A u mnie juz 9-ty dzien bez papierosøw. Absurdøw byly setki, jesli nie tysiace, chociazby zapalenie po dobrym jedzieniu, kiedy jeszcze w ustach czuc przyjemny posmak jedzenia.
- williwilli55
-
- Wylogowany
- Otrzymane podziękowania: 4090
Maj 2003 zafundowalem sobie szesc igiel w prawe ucho i po 15 min po wszystkim
Warto bylo

- Laura80
-
- Wylogowany
- Otrzymane podziękowania: 375