Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Dokonałeś(łaś) już rejestracji na portalu? Zapoznałeś(łaś) się z regulaminem? Regulamin forum
Teraz możesz wybrać odpowiedni dla siebie dział. Zapraszamy do naszego grona na forum. Zakładasz w wybranym przez siebie dziale swój temat i możesz się z nami przywitać
i dzielić się swoim doświadczeniem. Przekonaj się jakie to proste - czekamy na Ciebie. Jeżeli zdarzy Ci się, że rozpoczniesz temat w nieodpowiednim dziale, nie martw się, administracja pomoże Ci go przenieść w odpowiednie miejsce.

Uwaga! Jeden użytkownik = jeden osobisty wątek w danym dziale.

Kaasia123

7 Wiadomości
4 Użytkownicy
11 Reakcje
568 Wyświetlenia
Użytkownik Zarejestrowani
Dołączył/a: 11 miesięcy temu
Autor tematu  

Boję się że nie dam rady z tego wyjsc. Fcet przynosi mi do domu ..namawia .. namawia... podsuwa pod nos .. no i oczwiscie 2 razy odmowie a już za 3 ulegam a później wyrzuty sumienia i depresja i tak na okrągło 

Zyc mi się nie chce. Z rodzicami poklocilam. Ex nie placi alimentow. Nowy facet siedzi u mnie w mieszkaniu nie pracuje tylko ciagle ćpa I pożycza kase. I przeklada termin zwrotu. Probuje go wywalić a on zapiera nogami i rękoma I twierdzi że kocha. Przynosi dragi I czeka aż będę totalnie załamana i wezme bo on ma mnie wtedy w garsci. Robi mi się wszystko jedno i jestem jakas otumaniona. On jak się naćpa wyznaje milosc i jest taki szczęśliwy a ja właśnie dziwne ale nie..

• Gdy nie biorę nie mam na nic sily. Do tego zespol jelita drażliwego i bolesne zaparcia. Gdy z nim wezme wreszcie jestem w stanie sprzątnąć w domu i znikają bole brzucha oraz te bardzo uciążliwe problemy z zalatwianiem ale nie mam przypływu euforii jedynie przestaje się dolowac 🙁

Katarzynka podziękowanie
Katarzynka
Wątek Kasi Zarejestrowani
Dołączył/a: 2 lata temu

Kasia wywal tego pseudo partnera z domu.Poszukaj terapi .Zainwestuj w siebie ,nigdy nie jest za późno.

Na zaparcia polecam sok z śliwek 😉 

Działaj Katarzyno ❤️ 

Kaasia123 podziękowanie
OdpowiedzCytuj
Dołączył/a: 11 miesięcy temu
Autor tematu  

Znowu dzisiaj poruszyłam z nim ten temat a on z pretensjami że on tyle daje z siebie a ja nic. Od razu sprostuje ze on czasami gotuje obiady dla całej rodziny. To nic ze kasy nie ma wiecznie i ze jak ja składników nie kupię to głodujemy 🤷🏼‍♀️ ale to on tyle daje a ja nic.. Tak on tyle daje dragow i tez za to podliczq w zamian na fajki piwko wyciaga. Wpadłam po prostu w XXX i jestem w nim po pachy. Nie umiem z tego się wygrzebać. Jak go wyrzucę boję się że zacznę tęsknić i za nim i za dragami. Myślę czy nie powinnam wyjechac za granicę 🙁 uciec na jakiś czas. Może wtedy z tym skończę. Podnosi też rece gdy chce rozstac ale to wina połączenia narkotykow z alko tak mi się wydaje..

Katarzynka podziękowanie
OdpowiedzCytuj
Katarzynka
Wątek Kasi Zarejestrowani

Uzależnienie też pojedzie z Tobą Kasiu za tą zagranice.

Jeśli chcesz z tego wyjść to zrobisz WSZYSTKO aby zawalczyć o siebie.

Alex75, marcin i dziordzioklunej podziękowania
OdpowiedzCytuj
marcin
Kierownik ds. nieistotnych Moderator Zarejestrowani

Kaasia123, na forum nie używamy wulgaryzmów, nawet jeśli są skrócone do 1 litery. Kolejne użycie poskutkuje banem. 

Opublikowane przez: Kaasia123

Jak go wyrzucę boję się że zacznę tęsknić i za nim i za dragami.

Z tego powodu warto pracować nad sobą, na przykład na terapii. Zakończenie związku, wyjazd za granicę czy ucieczka nie sprawią, że pozbędziesz się złych schematów myślenia i zachowania. 

Mogę być tam, gdzie Ty, do końca moich dni,
Mogę być kimś, będąc jednocześnie sobą.
Albo pić od rana Wyborową, bić matkę,
mieć jako dom klatkę schodową.
Mogę skończyć się i nie jestem zdziwiony.
Mogę wszystko, to ma dwie strony.

WWO - Mogę wszystko

annaoJ podziękowanie
OdpowiedzCytuj
Tomoe

Przepraszam że się wtrącam, ale zauważyłam, że mamy tu dwie Kasie i może warto byłoby rozdzielić ich wątki. 

„Dopóki nie uczynisz nieświadomego świadomym, będzie ono kierowało twoim życiem, a ty nazwiesz to losem." Carl Gustaw Jung

Alex75, marcin i Magda777 podziękowania
OdpowiedzCytuj
marcin
Kierownik ds. nieistotnych Moderator Zarejestrowani

Alu, dziękuję 👍 

Kasiu, już masz swój wątek.

Mogę być tam, gdzie Ty, do końca moich dni,
Mogę być kimś, będąc jednocześnie sobą.
Albo pić od rana Wyborową, bić matkę,
mieć jako dom klatkę schodową.
Mogę skończyć się i nie jestem zdziwiony.
Mogę wszystko, to ma dwie strony.

WWO - Mogę wszystko

Tomoe podziękowanie
OdpowiedzCytuj