można

• Młoda
2013/12/12 18:43 #1 przez Młoda
można was created by Młoda
witam ja brałam przez 5 lat stwierdziłam że dość tej toksyny w organiźmie za bardzo bolało i zaczełam pić jedno po drugim teraz to tak jakby relaks tylko że problemy zdrowotne nawracają tu boli, a tam nie tylko że najbardziej boli, że krzywdę osoby które mnie kochają - moja babcia i dziadek. Widzą jak cierpie a nie potrafie powiedzieć co w życiu zrobiłam. Proszę nie popełnijcie błędów życie jest okrutne, ale jak spojrzy się na nie z innej strony będzie dobrze. Jeden człowiek mi powiedział dziękuje za to że go uratowałam nie potrafię zapomnieć jak miał ciało okaleczone to nie była jego wina tylko alkohol zmieszał z dragami teraz ja uciekam może ktoś mnie uratuje właściwie nie chce zostawie połowe siebie innym może moje organy się przydadzą, byłam dawcą krwi 6l oddałam na tyle było mnie stać. Jestem z Śląska i sorki za błedy jestem lekko na raułszu... pozdrawiam 8-|

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

• koniczyna
2013/12/12 18:47 #2 przez koniczyna
koniczyna odpowiedział(a) w temacie Odp: można
Witaj Młoda :czesc:
Jestem Mirka alkoholiczka
Jak będziesz trzeźwa, to mam nadzieję, że napiszesz o sobie trochę więcej...

• Grzechu
2013/12/12 19:31 #3 przez Grzechu
Grzechu odpowiedział(a) w temacie Odp: można
hej, Grzegorz alkoholik.
Wejdź tu jutro, przeczytaj, co dziś napisałaś i napisz coś znowu. Jeżeli masz tego dość, a chyba masz, to pierwszy krok już za Tobą.