Dzielimy się tutaj swoimi doświadczeniami i sugestiami jakie posiadaliśmy w trakcie naszego pijanego życia jak i na drodze naszego trzeźwienia. Mówimy o sobie, nie o innych.

Odp: Pokora czy upokorzenie?

• Robert Alkocholik
2019/11/17 11:33 - 2019/11/17 11:37 #141 przez Robert Alkocholik
Robert Alkocholik odpowiedział(a) w temacie Pokora czy upokorzenie?
Bardzo refleksyjna wypowiedź, widać że wykonałeś dużo pracy nad sobą. Z pokorą jest tak że bardzo ciężko ją zdefiniować każdy powinien to czuć w sercu, kiedy byłem pijacym alkoholikiem mój egoizm i egocentryzm przekreślał jaką kolwiek pokorę dziś wiem że tak nieda się żyć. POKORA PRZED INTELEKTEM i praca nad sobą zawsze i wszędzie.Pogody Ducha
Ostatnia edycja: 2019/11/17 11:37 przez: Robert Alkocholik

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

• Endrju
2019/12/21 20:11 - 2019/12/21 20:39 #142 przez Endrju
Endrju odpowiedział(a) w temacie Pokora czy upokorzenie?
Witaj. Przeczytałem Twoje słowa i nie widzę w nich pokory. Widzę chęć blyszczenia i układania świata w/g swoich przekonań. Z Panem Bogiem i powodzenia.

Heloł. Upkorzenie pewnie ma związek z pokorą, ale niekoniecznie z poniżaniem, przemocą czy znecaniem się. Tak myślę

Matiwaldi - odbieram Twoje słowa jako protekcjonalne. Skąd wiesz co "Dobry Bóg" opowiedzialby Tobie o człowieku którego traktujesz protekcjonalne? Czy to jest pokora?
Ostatnia edycja: 2019/12/21 20:39 przez: Moni74 Powód: Połączenie wpisów

Więcej
2019/12/21 20:37 - 2019/12/21 20:44 #143 przez Moni74
Moni74 odpowiedział(a) w temacie Pokora czy upokorzenie?
Endrju, a kim Ty jesteś, może coś o sobie napiszesz, a nie innych oceniasz. Tutaj na takie wpisy miejsca nie ma. Proszę nie pisać wpisu pod wpisem, jest 15 minut na edycję wpisu.

Nie próbuj przeskakiwać schodów, kto ma długą drogę przed sobą nie biegnie - Paula Modersohn-Becker (,,,) nie nauki...czujesz, że to nie tak - Przyjaciel %%-
Ostatnia edycja: 2019/12/21 20:44 przez: Moni74 Powód: literówki
Następujący użytkownicy podziękowali za tą wiadomość: szekla, Lukasz35, marcin

• cytryna
2019/12/27 10:35 #144 przez cytryna
cytryna odpowiedział(a) w temacie Pokora czy upokorzenie?

Endrju napisał:
Matiwaldi - odbieram Twoje słowa jako protekcjonalne. Skąd wiesz co "Dobry Bóg" opowiedzialby Tobie o człowieku którego traktujesz protekcjonalne? Czy to jest pokora?

On juz Ci nie odpowie na żadne pytanie...

• Itsme
2021/06/25 05:28 - 2021/06/25 07:03 #145 przez Itsme
Itsme odpowiedział(a) w temacie Odp: Pokora czy upokorzenie?
Hahahaha dzieki chłopaki Andrzejku i Romanie za te wymianę myśli. Dobre bnggfgbfb slowo. Pokornie porozmawiajmy : kto najpokorniejszy . Od razu widzę scenę ze Shreka z osiołkiem "mnie wez mnie wez ". Oczywiście , osiołek to ja.

Swoją drogą B ciekawy temat. Uczciwie to pokornie przepraszam, ale dumę dobrze zrozumiana warto mieć. Duma w sensie szacunek do siebie. Pokora b trudny temat . czasem trzeba się ukorzyc i nic nie mówić. Dla mnie mega ciężkie, bo dużo mówię . Pracuje zatem pokornie , by pokornie się uczyć wyzbyć dumnej dumy.

Miłego kochani.

TSUBASANO to nie było pokorne buahaha

"Jest 7:25, sobota, Melbourne. Niebo czyste, różowe, bo słońce niedawno wstało. Za oknem niewielki ruch. "

Tez chce do Melbourne :wmur:
Pozdrowionka
Ostatnia edycja: 2021/06/25 07:03 przez: Alex75 Powód: Połączenie wpisów, możliwa edycja